Damestøvler

DamestøvlerMed sommeren vel overstået går vi nu den kolde tid i møde – og derfor er det blevet tid til at gå med støvler igen.

Der findes et utal af forskellige typer støvler, hvor overknee støvler, støvler med kilehæl og plateau støvler kan nævnes som de mest populære.

De forskellige støvler har selvfølgelig også forskellige formål, da det eksempelvis er en dårlig idé at gå med støvler med kilehæl i snestorm.

I dette tilfælde bør man iklæde sig et par mere hårdføre vinterstøvler. Vintermoden lyder i år på støvler – og gerne masser af dem.

Støvler til kvinder

Enhver kvinde med værdighed ejer flere støvler, end man kan tælle på én hånd. Dette skyldes, at vi i kolde Danmark er helt vilde med støvler. Det er nødvendigt at gå med støvler en stor del af året, hvilket selvfølgelig har skabt en lang række modetendenser indenfor støvleverdenen.

Overknee støvlerNoget af det hotteste lige nu er overknee støvler, der med sit lange skaft er varme og giver et stilrent look.

Hvis vejene ikke er belagt med sne og is, er støvler med kilehæl også et sikkert valg, da denne kombinerer stilettens stilfulde look med støvlens varme, praktiske og årstidsbetonede look.

Plateau støvler er også et sikkert valg, da disse giver nogle ekstra centimeter i højden, men samtidig ikke er ligeså usikre som en støvle med kilehæl – altså en fantastisk vinterstøvle, da den giver den ekstra højde, men samtidig gør, at man kan stå fast.

Find de perfekte damestøvler

Hvis man er på udkig efter et par damestøvler, bør man gøre op med sig, hvad man er til. Der findes nemlig et væld af forskellige typer, hvor blot de mest populære er beskrevet ovenfor.

Højhælede støvlerHøjhælede støvler er altid et sikkert valg, da mange kvinder gerne vil have den ekstra højde.

Der findes dog, som beskrevet ovenfor, mange forskellige højhælede støvler.

Derfor skal du gøre op med dig selv, om du er ude efter et par støvler med hæl, eller om du er mere til et par plateau støvler.

Sidstnævnte må siges at være den mest praktiske støvle, da du får kombinationen af en høj støvle, der samtidig er sikker at gå i, når vejene er glatte. Støvler med hæl har til gengæld en smule mere klasse.

Der er én ting, der er vigtigt at huske på, når man er på vinterstøvleindkøb – støvlerne skal selvfølgelig være smarte, men vigtigst af alt også praktiske. Støvlerne skal bruges i en tid, hvor der ofte er isglatte veje og snesjap overalt.

Find dine nye damestøvler her

Boozt Eshoes Footway Skobox Spartoo Zalando

Klik på logoerne for at se det store udvalg af damestøvler (åbner i et nyt vindue)

Find dine nye herrestøvler her

Boozt Eshoes Footway Skobox Spartoo Zalando

Klik på logoerne for at se det store udvalg af herrestøvler (åbner i et nyt vindue)

Find dine nye børnestøvler her

Eshoes Footway Skobox Spartoo Zalando

Klik på logoerne for at se det store udvalg af børnestøvler (åbner i et nyt vindue)